SWOVE-nieuws

Nieuws voor senioren

Digitale Dagbestedingen

Oktober (voorheen RSZK), SWOVE en de gemeente Veldhoven bieden ouderen die niet naar een fysieke dagbesteding gaan een alternatief: De Digitale Dagbestedingen (project van VVTzuidoost Brabant). U ontmoet via het beeldscherm andere senioren, waarmee u samen de krant doorneemt. Of u doet mee aan het onderdeel ‘bewegen’ wat u in conditie houdt. Of u speelt met anderen een spelletje voor de gezelligheid. Het zijn enkele voorbeelden van mogelijke activiteiten.

Wilt u hier meer van weten klik dan op:

Vvtplatformzob.nl/start-digitale-dagbesteding

https://www.vvtplatformzob.nl/start-digitale-dagbesteding

Nieuws voor mantelzorgers

Gratis lunch.

Steunpunt Mantelzorg verzorgt samen met de Indiase stichting Shirdi Sai Samaj een gratis vegetarische warme lunch aan mantelzorgers. Echt iets voor mantelzorgers die eens wat anders willen! Degene voor wie men zorgt is ook welkom. We organiseren dit op zaterdag 4 februari, 18 maart en 13 mei van 12.30 tot 14.00 uur in wijkcentrum ’t Tweespan, Mira 2 in Veldhoven. Je kunt je voor één datum aanmelden bij Steunpunt Mantelzorg: mantelzorg@swove.nl of 253 42 30.


Open inloop ‘Praten helpt!’

Maandag 22 mei van 19.00-20.00uur

Mantelzorgen valt soms zwaar. Hierover gaan we met elkaar in gesprek en wisselen we ervaringen uit. Een medewerker van SWOVE denkt met u mee. Iedereen is van harte uitgenodigd om te praten met lotgenoten over mantelzorg. Aanmelden is niet nodig!