Art4U-nieuws


De Muziekschool Art4u start met twee cursussen speciaal gericht op senioren, waarbij gezelligheid en sociaal contact niet zullen ontbreken. De cursussen zijn:

Seniorengroep akoestisch gitaar 

Ben u ouder dan 50 jaar? Heeft u overdag tijd? Heeft u al ooit akoestisch gitaar gespeeld of wilt u hier eindelijk eens op een laagdrempelige manier in groepsverband mee beginnen? Dan is de Art4U seniorengroep gitaar wellicht iets voor u. De seniorengroep biedt mensen van 50 jaar en ouder de mogelijkheid om tijdens een gezellig samenzijn stapsgewijs akoestisch gitaar te leren spelen of om oude kennis weer op te frissen. Voor meer informatatie:

https://art4u-kunsteducatie.nl/cursus-aanbod/akoestische-gitaarles

Samen zingen met senioren

Zingen is gezond! Het is goed voor je lichaam, je wordt er blij van en muziek maken in groepsverband verbindt je met elkaar op meer vlakken dan je in eerste instantie in de gaten hebt. Wat is er nu mooier, dan op dezelfde ademhaling en met dezelfde hartslag, dezelfde muziek te zingen? Gemengd koor Cantare van muziekschool Art4U biedt senioren in Veldhoven de gelegenheid om in koorverband samen te zingen. De repetities zijn op maandagmiddag van 14.00 – 15.30 uur in de Rabozaal. Het koor staat onder leiding van dirigent Marja Bottenberg en wordt begeleid op de piano door Marco van Dulmen. Voor meer informatie:

https://art4u-kunsteducatie.nl/cursus-aanbod/gemengd-koor-cantare