NIEUWS van SWOVE

Muziekmiddag voor mantelzorgers

Muzikale ontspanning voor mantelzorgers

Op zaterdag 26 november organiseren Muziekschool Art4U en Steunpunt Mantelzorg (onderdeel SWOVE) samen een sfeervolle interactieve middag met lichte klassieke muziek. De middag is gratis en start om 13.30 uur met een ontspannen ontvangst met koffie/thee en wat lekkers. Daarna speelt Evert Mostert op de piano en Marco van Dulmen speelt op de klarinet. Samen nemen ze het publiek mee in een muzikale wereld die past bij de tijd van het jaar! Tussendoor is er een gezellig pauzemoment om met elkaar te buurten. Onder het genot van een drankje en een knabbeltje. Mantelzorgers mogen gerust iemand meenemen, want samen is veel gezelliger. De middag is in Muziekschool Art4U, Bossebaan 60 in Veldhoven en duurt tot 15.30 uur. Wel graag vooraf  opgeven bij Steunpunt Mantelzorg, Sterrenlaan 15, telefoon 040- 253 42 30 of per een mailtje naar mantelzorg@swove.nl.

Samen eten, even alles vergeten

Uitje voor mantelzorgers met een hoog verwenkarakter: Samen eten, even alles vergeten

Kom je als mantelzorger niet toe aan activiteiten die je ontspanning opleveren? Heb je behoefte aan het ontmoeten van andere mensen omdat je wereld zo klein wordt?

Speciaal voor mantelzorgers en degene voor wie men zorgt, organiseert Steunpunt Mantelzorg (onderdeel van SWOVE) de komende maanden ‘Samen eten, even alles vergeten’.

Dit uitje is erg geschikt voor mantelzorgers die er niet meer toe komen om samen uit te gaan.