NIEUWS van SWOVE

Mantelzorgsalon

Op maandag 28 maart van 11 tot 12.00 uur is de eerste Mantelzorgsalon met het thema Pasen op de nieuwe locatie, Veldwijzer.

De Mantelzorgsalon is een ontspannende inloop voor mantelzorgers. Onder het genot van een kop koffie of thee met gebak gaan we gezellig met elkaar in gesprek. Omdat dit de eerste Mantelzorgsalon in Veldwijzer is, maken we er een extra feestelijke ochtend van. Het is bijna Pasen en we maken een fleurige decoratie met bloemen. Degene voor wie je zorgt is ook welkom.

Meer weten en/of aanmelden: Steunpunt Mantelzorg – onderdeel van SWOVE- , Sterrenlaan 15 Veldhoven (voorheen gebouw De Parasol).   E mail: mantelzorg@swove.nl, telefoon 040-253 42 30.  Open op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur en op afspraak. Website: www.swove.nl

Samen eten, even alles vergeten

Uitje voor mantelzorgers met een hoog verwenkarakter: Samen eten, even alles vergeten

Kom je als mantelzorger niet toe aan activiteiten die je ontspanning opleveren? Heb je behoefte aan het ontmoeten van andere mensen omdat je wereld zo klein wordt?

Speciaal voor mantelzorgers en degene voor wie men zorgt, organiseert Steunpunt Mantelzorg (onderdeel van SWOVE) de komende maanden ‘Samen eten, even alles vergeten’.

Dit uitje is erg geschikt voor mantelzorgers die er niet meer toe komen om samen uit te gaan.