NIEUWS van PVGE

Deze informatie is bedoeld voor alle Veldhovense senioren. De op deze pagina staande evenementen van de PVGE kunnen ook door niet-leden bezocht worden.


Lezing ‘Meereizen naar Mongolië’


Het lijkt op het programma “We zijn er bijna”, de reis van 5 stellen en 2 geografen met hun campers, maar dan wel in vier maanden retour naar Mongolië. Een van de stellen, Anneke van der Linden en Bram Donkers, laat u meereizen, via hun verhalen en beeldmateriaal. U bent hartelijk welkom op hun lezing.
Meer informatie over de lezing en de wijze van aanmelden, vindt u op de folder over deze lezing: Meereizen naar Mongolië


Voor het totale overzicht van de lezingen serie 2019-2020 en een eventuele vroegaanmelding klik op: 


Zoals gebruikelijk wordt ook dit jaar weer een Open Dag gehouden. Op deze middag presenteren zich diverse PVGE clubs. Een ideale gelegenheid voor u om kennis te maken met een scala aan activiteiten, die binnen de PVGE Veldhoven plaats vinden.

Gedurende de gehele middag kunt u genieten van koffie/thee en hapjes, gemaakt door onze kookclub. En buiten dit alles wordt u ook nog een “tussendoortje” aangeboden.

De volgende clubs presenteren zich:

  • Bloemschikclub, eigen gemaakte stukjes mogen worden meegenomen
  • Zangkoor, zorgt  regelmatig voor een vrolijke noot
  • Reisgroep, met presentatie van reizen uit het afgelopen jaar
  • Kookclub(s), voor een smakelijk hapje
  • …en nog vele andere …..

Datum : donderdag 21 november
Tijd     : 14:00-17:00 uur
Plaats  : de Ligt, Ligt 157 Veldhoven (zie foto)


SAMEN UIT-ETEN

Voor alle Veldhovense senioren organiseren de PVGE, KBO en SWOVE gezellige dineravonden in diverse plaatselijke restaurants. Alleenstaand of niet: u eet gezellig samen in een groepje aan tafel. Kosten: € 14,50 per persoon. Voor data kijk op AGENDA. Kijk voor nadere informatie en aanmelding op:

https://veldhoven.pvge.nl/evenementen-veldhoven/1190-samen-uit-eten-2019?